Ets a » Blog Club Excursionista MadTeam » Arxiu d'Articles » July 2014 » Curs De Monitor D'excursionisme
Wednesday 16 de July de 2014, 22:53:21
Curs de Monitor d'Excursionisme
Tipus d'Entrada: ARTICLE | 1508 visites

Benvolguts,

 
Us adjuntem la circular i el formulari d’inscripció que l’Àrea de Formació de la FEEC fa arribar per la convocatòria del curs de Monitor d’Excursionisme dirigit a tots els federats, per la propera tardor.
 
INFO CONVOCATORIA FORMULARI D'INSCRIPCIÓ
 
L’Àrea de Formació de la FEEC convoca un curs de Monitor d’Excursionisme dirigit a tots els federats, per a la propera tardor. Els qui hi estiguin interessats han d’haver superat les proves d’accés al curs prèviament i voler realitzar aquestes tasques dintre les entitats. L’objectiu del curs, que s’impartirà entre els mesos d’octubre i desembre i que ofereix 32 places, és donar coneixements tècnics i de seguretat per poder fer aquest suport en les activitats de les entitats i a la vegada treballar eines de comunicació i per la dinamització de grups.
 
La figura del Monitor és la que dóna suport en la dinamització de les activitats que organitzen les entitats excursionistes i a la vegada promou les diverses activitats de muntanya en el sí de les mateixes entitats. És el primer pas per ser formador benèvol a les entitats mitjançant la titulació d’Instructor de l’especialitat.
 
Els federats que vulguin inscriure’s al curs han de presentar el full d’inscripció i la documentació necessaria a la FEEC. Es pot lliurar personalment a la seu social (Rambla 41, pral. 08002 – Barcelona) o enviar per correu electrònic a formaciofederativa@feec.cat, abans del 3 d’octubre.
 
Els federats que hi estiguin interessats han d’haver superat les proves d’accés al curs prèviament i voler realitzar aquestes tasques dintre les entitats.
 
FEEC 
Rambla 41, Principal. 08002 - Barcelona
Telèfon: 93 412 07 77 | Fax: 93 412 63 53 




Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook