Ets a » Blog Club Excursionista MadTeam » Arxiu d'Articles » June 2014 » Estades Als Pirineus Per A Joves De La Feec, Del 6 Al 12 De Juliol
Wednesday 4 de June de 2014, 12:12:54
Estades als Pirineus per a joves de la FEEC, del 6 al 12 de juliol
Tipus d'Entrada: ARTICLE | 1091 visites

L’Àrea de Formació de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya convoca la novena edició de les Estades Pirineus, per tots aquells joves entre 13 i 16 anys, socis d’entitat i amb llicència federativa que hi vulguin participar. Enguany, el centre de l’activitat és el refugi de Coma de Vaca, des d’on es realitzaran totes les activitats entre el 6 i 12 de juliol.

L’objectiu principal de les estades és iniciar els joves en les tècniques de l’escalada i l’alpinisme per a poder progressar amb seguretat en l’alta muntanya. Els tècnics que els acompanyen al llarg de les jornades els orienten i els proporcionen coneixements tècnics que els permeten aconseguir aquesta seguretat i autonomia. A més, es fomenta la pràctica d’activitats de muntanya entre el grup de joves que hi participen i els valors de convivència entre ells.

Els joves interessats en participar-hi han d’entregar la sol·licitud d’inscripció, el currículum esportiu i la documentació adjunta que es requereix a la seu social de la FEEC (Rambla 41, pral. 08002 Barcelona), enviar-ho per correu postal o per correu electrònic a estades@feec.cat. Hi ha un màxim de 12 places per a participar en les estades i el termini de recepció de sol·licituds és el 29 de juny.




Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook