Ets a » Blog Club Excursionista MadTeam » Arxiu d'Articles » April 2014 » Descens De Barrancs I Escalada En El Programa Dona I Esports De Muntanya D’aquest Any
Thursday 17 de April de 2014, 23:53:00
Descens de barrancs i escalada en el Programa Dona i Esports de Muntanya d’aquest any
Tipus d'Entrada: ARTICLE | 1337 visites

L’Àrea de Formació de la FEEC ha presentat el Programa Dona i Esports de Muntanya per a aquest any amb una activitat de descens de barrancs i un altra d’escalada.

D’una banda, la FEEC i l’Associació Esportiva Pallars coordinen una trobada de dones que practiquen descens de barrancs, el 14 i 15 de juny, a Sort (el Pallars Sobirà). Les noies que assisteixin a la trobada podran fer activitat en dos barrancs diferents, participar en xerrades tècniques i intercanviar experiències entre elles.

D’altra banda, el 24 i 25 de maig, se celebra la 12a Trobada de Pubilles Escaladores a l’Ermita de la Pietat, a Ulldecona (el Montsià), coordinada per l’Agrupació Excursionista Talaia amb el suport de la FEEC. Es practicarà l’escalada en vies de roca calcària, es farà un taller d’autorescat.

Trobareu tota la informació refent a aquestes dues activitats i els documents necessaris per a inscriure-s’hi a la secció Dona i Esports de Muntanya del web de la FEEC.

https://www.feec.cat/noticia/descens-de-barrancs-i-escalada-en-el-programa-dona-i-esports-de-muntanya-daquest-any/

versión en castellano




Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook