Saturday 7 de September de 2013, 23:22:18

Tipus d'Entrada: ARTICLE | 1295 visites

Presentació
La Duatló de Bellmunt és una duatló de muntanya amb un format no reglamentari, que permet al participant de competir en un espai emblemàtic dins l’entorn de la comarca d’Osona.
 
La prova es disputa a la localitat de Sant Pere de Torelló habitualment a la primera quinzena del mes de Setembre i fins a la cinquena edició el grup “Apamunt” es va fer càrrec de la seva organització. 
 
 
Des d'aquestes línies els volem agrair l'originalitat en la creació i consolidació de la prova, així com l'oportunitat que ens han donat per a la seva organització a partir de la sisena edició.
 
L'organització de la prova va a càrrec de l'Ajuntament de Sant Pere de Torelló amb la col.laboració del centre excursionista Serragrenyada.
 
Aprofitant aquest relleu al capdavant de la cursa, amb la incorporació de gent nova i noves idees, per tal de fer créixer la prova esportiva però amb l’esperit de sempre, pretenem organitzar una prova de qualitat i caràcter popular, amb bon nivell esportiu, de manera que hi pugui participar tothom, tan esportistes experimentats i de renom com practicants esporàdics del ciclisme o del running i seguir consolidant la nostra cursa dins l’àmbit de les duatlons a Catalunya.
 
Intentarem tant com sigui possible millorar-ne la qualitat, per tal de garantir-ne futures edicions, al mateix temps de donar a conèixer una de les contrades més boniques i espectaculars com són les de  l’entorn de Bellmunt i Sant Pere de Torelló.
 
Encara esteu a temps d'apuntar-vos  al IX Duatló de Bellmunt, d'aquest 15 de Setembre a Sant Pere de Torelló.
 
Us ho perdreu?
 
Us agrairiem que en fessiu difusió als vostres socis.
 
Més informació: 
 
https://twitter.com/duatlobellmunt

 

Les inscripcions per al 9è Duatló de Bellmunt ja estan Obertes!!

INSCRIPCIONS

LLISTAT INSCRITS PROVISIONAL
Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari
Vista Previa 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook