Ets a » Blog Club Excursionista MadTeam » Arxiu d'Articles » August 2013 » No M´hi Guipo 3.0
Monday 12 de August de 2013, 20:41:24
NO M´HI GUIPO 3.0
Tipus d'Entrada: ARTICLE | 1744 visites

 

L'edició d'enguany tindrà lloc el proper 21 de setembre de 2013 a les 21h.

Ja ho tenim tot enllestit per iniciar la que serà la tercera edició de NMG. Aquest any tindrem moltes sorpreses entre elles un canvi d'ubicació de sortida, l'opció de triar entre dos recorreguts, control per xip, sorteig de material de nous patrocinadors... i moltes sorpreses més.

Les places són limitades, si t'inscrius amb antelació gaudiràs d'un preu especial fins el 1 de setembre.

Ja tenim operativa la web oficial de la NMG3.0
www.nomhiguipo.cat

Si ho prefereixes, també ens pots seguir a Facebook
CLICKA!!! 

 
RECORREGUT
Aquest any la No M'hi Guipo disposarà de dos  circuits un de 22km molt similar al d'edicions anterior on s'hi mostra tota l'esencia de la NMG, i un altre de 32 km pels qui no en tenen prou i volen allargar una mica més aquesta original prova nocturna.
 
La sortida serà al circuit de BMX de Mataró a les 21:00, en funció de la gent inscrita, es faran sortides fraccionades. A l'arribada hi haurà una última volta al circuit per donar més emoció a la jornada.
 
Circuit de 22km i 800m D+
 
 

circuit curt 22 km
 
Aquest circuit molt similar al d'edicions anteriors hi trobem un desnivell de prop de 800 D+ en tant sols 22 km, per tant estem parlant d'un circuit de nivell de dificultat MITJA, és caracteritza per la varietat de situacions i obstacles a vèncer, és pot dir que és una combinació perfecte entre corriol definit, corriol poc definit, pista, pista ample, pujada tècnica, pujada per pista amb diferents inclinacions, baixada ràpida i baixada tècnica.
 
 
Circuit de 32km i 1100m D+ 
 
 
 
circuit llarg 32 Km

Una de les novetats d'aquest any és aquest circuit, l'intenció és allargar una mica més la diversió.
Tot i que comparteix gran part de recorregut amb el de 22km el que decideixi gaudir d'aquest traçat s'enfrontara a una baixada tècnica en algun tram un pel descomposta i dues pujades una curta i descomposta i una altre més llarga poc tècnica però amb una gran inclinació.
Finalment els dos circuits és tornaran a unir per afrontar la baixada final. El nivell de dificultat d'aquest traçat és de MITJA-ALT. 
 
MÉS INFORMACIÓ: http://nomhiguiponocturna.blogspot.fr/




Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook