Ets a » Blog Club Excursionista MadTeam » Arxiu d'Articles » February 2013 » Revista Digital C.e.madteam Vs. Castellà/català
Tuesday 12 de February de 2013, 11:59:27
REVISTA DIGITAL C.E.MADTEAM vs. CASTELLÀ/CATALÀ
Tipus d'Entrada: ARTICLE | 1938 visites

Ens agradaria compartir amb vosaltres una iniciativa del Club. A partir del 6 de març us enviarem una nova revista digital gratuïta de periodicitat quinzenal oberta a tots els que viuen la passió per la muntanya. En castellà i en català. Si ets soci, atent a l'email, no te la perdis el primer i el tercer dimecres de cada mes!. 

En la revista C.E.MadTeam trobaràs tant les notícies del Club com a informació de l'actualitat dels esports de muntanya. En aquest link pots veure una versió DEMO que hem preparat:

http://asp-es.secure-zone.net/v2/index.jsp?id=570/8234/17218&lng=es

Fa un cop d'ull!

PARTICIPACIÓ DE TOTS

Esperem que us agradi i col•laboreu amb els vostres relats per a la secció Histories MadTeam! Participaràs en un sorteig de material! Si vols explicar-nos una activitat/escapada, solament has d'enviar-nos 5 fotos de mitjana/alta qualitat i ens posarem en contacte amb tu per redactar el contingut. Ens agradaria rebre històries de qualsevol lloc i de tot grau de dificultat. Tan solament busquem que comparteixis amb tots, la bona estona que has passat a la muntanya. La publicació de les històries es realitzarà per ordre estricte de recepció de les mateixes.

A més, en la secció Trending Topics difondrem les activitats del Club. En aquest cas, necessitem rebre la info, almenys, 7 dies abans del primer i tercer dimecres de cada mes.

Ens agradaria tenir la màxima difusió de la iniciativa, així que no dubteu a compartir el link de la DEMO amb els vostres amics a les xarxes socials o email. La revista C.E. MadTeam serà gratuïta per a tots!

NOTA 1: Si tens algun dubte/consulta o aportació no dubtis a contactar amb Marta o Chema en el email: mc@mcprojects.es

NOTA 2: En ser gratuïta per a tots, la revista es finançarà amb publicitat externa, però mantenint la filosofia del Club (preus raonables). Per tant, si ets autònom i vols difondre la teva activitat en la revista no dubtis a contactar amb nosaltres mc@mcprojects.es Oferta especial per a socis del Club!

NOTA 3: La revista C.E.MadTeam també té Facebook i Twitter. Segueix-la!

NOTA 4: Si no ets soci i vols rebre la revista, envia un mail amb les teves dades a mc@mcprojects.es És gratuïta!

Salutacions
C.E.MADTEAM

 



REVISTA DIGITAL C.E.MADTEAM vs. CASTELLANO/CATALÁN

Nos gustaría compartir con vosotros una iniciativa del Club. A partir del 6 de marzo os enviaremos una nueva revista digital gratuita de periodicidad quincenal abierta a todos los que viven la pasión por la montaña. En castellano y en catalán. Si eres socio, atento al email, ¡no te la pierdas el primer y el tercer miércoles de cada mes!

En la revista C.E.MadTeam encontrarás tanto las noticias del Club como información de la actualidad de los deportes de montaña. En este link puedes ver una versión DEMO que hemos preparado.

http://asp-es.secure-zone.net/v2/index.jsp?id=570/8234/17218&lng=es

¡Echa un vistazo!

PARTICIPACIÓN DE TODOS

¡Esperamos que os guste y colaboréis con vuestros relatos para la sección Historias MadTeam! ¡Participarás en un sorteo de material! Si quieres contarnos una actividad/escapada, solo tienes que enviarnos 5 fotos de media/alta calidad y nos pondremos en contacto contigo para redactar el contenido. Nos gustaría recibir historias de cualquier lugar y de todo grado de dificultad. Tan solo buscamos que compartas con todos, el buen rato que has pasado en la montaña. La publicación de las historias se realizará por orden estricto de recepción de las mismas.

Además, en la sección Trending Topics difundiremos las actividades del Club. En este caso, necesitamos recibir la info, por lo menos, 7 días antes del primer y tercer miércoles de cada mes.

Nos gustaría tener la máxima difusión de la iniciativa, así que no dudéis en compartir el link de la DEMO con vuestros amigos en las redes sociales o email. ¡La revista C.E. MadTeam será gratuita para todos!

NOTA 1: Si tienes alguna duda/consulta o aportación no dudes en contactar con Marta o Chema: mc@mcprojects.es

NOTA 2: Al ser gratuita para todos, la revista se financiará con publicidad externa, pero manteniendo la filosofía del Club (precios razonables). Por lo tanto, si eres autónomo y quieres difundir tu actividad en la revista no dudes en contactar con nosotros mc@mcprojects.es ¡Oferta especial para socios del Club!

NOTA 3: La revista C.E.MadTeam también tiene Facebook y Twitter. ¡Síguela!

NOTA 4: Si no eres socio y quieres recibir la revista, envía un mail con tus datos a mc@mcprojects.es ¡Es gratuita!

Saludos
C.E.MADTEAM




Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook