Ets a » Blog Club Excursionista MadTeam » Arxiu d'Articles » February 2013 » Curs Avançat De Gps Per Muntanya.
Friday 15 de February de 2013, 09:25:12
Curs avançat de GPS per muntanya.
Tipus d'Entrada: ARTICLE | 1877 visites

 

Curs avançat de GPS per muntanya.

Important hem canviat dates. Aquí teniu les noves.

Dies  25 de febrer, 4 i 11 de març de 20 a 22 h. 

Preu: 60 € persona.  Inscripció i pagament abans del 23 de febrer.
Minim 8, màxim 15 persones.

Informació a   info@llibreriahoritzons.com 

 

Els objectius del curs són continuar i ampliar els coneixements adquirits personalment o en cursos anteriors d’iniciació a la navegació amb GPS.

 

El curs és de nivell avançat i es converteix en un complement ideal per a l’excursionista iniciat en la navegació amb GPS. Els continguts del curs, de caràcter teòric i pràctic està destinat al perfeccionament i màxim aprofitament del GPS juntament amb l’ordinador per poder gaudir amb més seguretat del Medi Natural.

 

El mapa com a eina d’orientació és un dels elements bàsics d’aquest curs, que amb l’ajuda de les modernes tècniques informàtiques aconseguirem traslladar a la pantalla de l’ordinador i des d’aquí planificar les nostres activitats a la muntanya.

 

Amb aquest curs, l’alumne assoleix, en acabar, els coneixements avançats per optimitzar l’ús del GPS amb el mapes més capdavanters del mercat augmentant d’aquesta manera la seva seguretat a la muntanya.

 

Utilitzarem programari Compe GPS.

 

Disposarem de Wifi per facilitar la pràctica de conceptes amb els exercicis pràctics. Es recomana portar el Gps i portàtil. Si no disposeu de portàtil o del programari ens ho feu saber.




LLIBRERIA HORITZONS
C/Valencia, 149
BARCELONA


versión en castellano




Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook