Ets a » Blog Club Excursionista MadTeam » Arxiu d'Articles » February 2013 » Bolívia. Les Muntanyes Aimares
Monday 4 de February de 2013, 09:18:07
Bolívia. Les muntanyes aimares
Tipus d'Entrada: ARTICLE | 1426 visites

 

Bolívia. Les muntanyes aimares.

Audiovisual de muntanya a càrrec de David Taurà.

Dijous 7 de febrer a les 20 h.

Confirmació d’assistència a info@llibreriahoritzons.com

 

Recorrerem les principals serralades del país, des de la coneguda "Cordillera Real" fins a les salvatges Apolobamba i Quimsa Cruz, sense oblidar-nos dels imponents volcans de l'occident i sud de Bolívia. A través de fotografies i vídeos farem un repàs geogràfic de muntanyes, valls .. ascensions, escalades i circuits de trekking. Si voleu conèixer les muntanyes de Bolívia a fons, no us perdeu aquesta projecció !

 


La Cordillera Real:
Bolívia, és un sorprenent país, amb diverses serralades d'impressionant bellesa i important altura. Una de les més belles, és la gran "Cordillera Real". És la línia divisòria entre l'Altiplà i Els Yungas. Compta amb anomenades i imponents muntanyes, com el gegant Illimani (6.462m.) el seu major cim.
La Cordillera Real, és valorada per muntanyistes de tot el món, els quals viatgen a intentar els seus impressionants cims. Molts la recorren també, unint els seus alts passos, glaceres, valls, llacunes, serralades, realitzant espectaculars travessies.

Els volcans bolivians:
A Bolívia es van identificar 13 volcans potencialment actius, d'aquests volcans es destaca el Sajama (6.542m) que també és la muntanya més alta del pais.. Els volcans actius de Bolívia es troben situats en la Serralada Occidental sobre la frontera amb Xile o prop d'ella, aquests pertanyen a la zona volcànica central dels Andes.

    

Els aimares:
Els Aimares són una de les cultures andines més importants d'Amèrica del Sud i un dels pobles més grans del continent. Actualment existeixen encara 1,6 milions de aimares dels quals 1,2 milions viuen a Bolívia, 300 mil a Perú i 50 mil a Xile.
Dins de Bolívia els aimares viuen en l'altiplà, entre la Serralada Real i la Serralada occidental dels Andes a gairebé 4000 metres d'altura. La majoria de la població aimara viu al voltant del Llac Titikaka i es dediquen a la pesca, l'agricultura i la ramaderia en petita escala.



LLIBRERIA HORITZONS
C/VALENCIA, 149
BARCELONA

versión en castellano    




Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook