Ets a » Blog Club Excursionista MadTeam » Arxiu d'Articles » January 2013 » La Costa Est De Grenlàndia
Wednesday 16 de January de 2013, 09:22:55
La Costa Est de Grenlàndia
Tipus d'Entrada: ARTICLE | 1494 visites

 

 

La Costa Est de Grenlàndia
Xerrada de viatges d’aventura a càrrec de Gerard Van den Berg de X-Ploregrup.
Dijous 17 de gener a les 20 h.
Confirmació d’assistència a info@llibreriahoritzons.com
 
Explora la terra dels Inuit; Assentaments inuit, els icebergs, fauna única i salvatge, muntanyes verges, el mar gelat i el Inlandis són alguns dels aspectes més destacats d'aquesta destinació inoblidable.
 
 
Grenlàndia és una illa enorme amb una predominant capa de gel. La Costa est de Grenlàndia ofereix coses úniques que solament pots trobar allí. Envoltada de fiords blaus sembrat de pannes de glaç, és una destinació per als veritables aventurers que estimen l'Àrtic.
 
 
Aprendre les tècniques de viure de la terra dels inuit i explorar serralades de muntanyes verges. Observar a les balenes, el bou mesquer o el rei de l'Àrtic: l'ós polar. Exploració de la zona a peu a l'estiu i primavera o amb esquís i trineus de gos a l'hivern i primavera.
 
Gerard van den Berg, guia especialista i Francesc Bailón, guia i antropòleg especialitzat en la cultura Inuit et portaran de viatge en aquesta presentació, exposant totes les possibilitats que ofereix aquesta zona magnifica.
 


LLIBRERIA HORITZONS
Valencia, 149
BARCELONA
 
versión en castellano

 




Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook