Ets a » Blog Club Excursionista MadTeam » Arxiu d'Articles » December 2012 » El Lobo, Campo De Batalla
Sunday 23 de December de 2012, 17:42:29
El lobo, campo de batalla
Tipus d'Entrada: ARTICLE | 2010 visites

”El lobo, campo de batalla”
Documental del biòleg Xavier Castañer, Projecte Udols.
Per tots els públics I en especial als infants.
Dijous 27 de desembre a les 20 h.
Confirmació d’assistència a info@llibreriahoritzons.com

 

Aquest magnífic documental narra la vida intima dels llops aprofitant les noves tecnologies. Podrem veure com viuen i senten els seu mon els llops a traves de la informàtica am imatges tremendament impactants. Podrem sentir la passió de la manada las seves dificultats per sobreviure dia a dia i moltes sorpreses mes. en acabar portem material de camp per ensenyar com treballem els naturalistes i una comparativa de cranis de llop gos guineu per que es pugui comparar el llop am els seus rivals al acabar farem una mica de col·loqui per resoldre dubtes.

 

 

Tot i que els orígens del llop encara són debatuts, teories recents diuen que les espècies primer van evolucionar en el sud-est asiàtic durant el plistocè. Les anàlisis d’ADN de les cèl·lules mitocondrials de les subespècies asiàtiques permeten establir als científics un punt en el qual el llinatge dels llops es va originar. Les espècies asiàtiques daten de fa 800.000 anys, mentre que les europees i les nord-americanes són de fa 150.000 anys.

 


Coneix l'escola Ursus i el Projecte Udols.

 

Francesc Xavier Castañer

President i fundador d’Ursus escola de natura. Fundador del projecte “Udols de llop: estudi i conservació del llop”. Naturalista, educador ambiental i comunicador. Especialista en el rastreig de la fauna salvatge i del mamífers, i en concret en els grans depredadors (ossos, llops, genetes, gat fer, rapinyaires nocturnes, etc.).

Actualment compagina l’escola de natura i l’educació ambiental Ursus amb la defensa dels llops a través de “Udols”.

Fa més de 20 anys que estudia els llops i la fauna en llibertat i en fa 25 que és educador. Sempre amb la motxilla a punt per marxar a la recerca de la seva estimada fauna. Si li dones cinc minuts, ja ets d’Ursus!



LLIBRERIA HORITZONS
C/ VALENCIA, 149
BARCELONA




Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook