Ets a » Blog Club Excursionista MadTeam » Arxiu d'Articles » November 2012 » Xix Edició Del Curs De Medicina I Socors De Muntanya
Monday 26 de November de 2012, 16:27:08
XIX edició del Curs de Medicina i Socors de Muntanya
Tipus d'Entrada: ARTICLE | 937 visites

 

Del 5 de febrer al 28 d'abril de 2013 tindrà lloc el XIX Curs de Medicina i Socors de Muntanya, organitzat pel Centre Excursionista de Catalunya, el Club Excursionista de Gràcia i la UEC Barcelona, i que compta amb la col·laboració de la FEEC.

Entre els objectius del curs hi ha els de donar a conèixer i sensibilitzar els perills i riscos que pot comportar la pràctica de les activitats en el medi natural a fi de prevenir-los; proporcionar els coneixements teòrics i pràctics bàsics necessaris per tal que es pugui actuar amb la màxima autosuficiència possible en una situació d’emergència; conèixer els serveis professionals de rescat; estimular la formació continuada; i sensibilitzar i promoure el respecte al medi ambient natural.

Trobareu informació detallada del curs al següent enllaç i per a qualsevol dubte podeu contactar amb la secretaria del curs:inscripcions@cursmsm.org.

Les inscripcions es poden formalitzar a partir del dia 17 de desembre a través del formulari disponible al web del curs. Les places són limitades.

Informació facilitada per l'organització

versión en castellano




Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook