Ets a » Blog Club Excursionista MadTeam » Arxiu d'Articles » November 2012 » Dia Internacional De Les Muntanyes – Banc Dels Aliments
Thursday 29 de November de 2012, 12:01:27
DIA INTERNACIONAL DE LES MUNTANYES – BANC DELS ALIMENTS
Tipus d'Entrada: ARTICLE | 1 Comentaris | 1657 visites

Des de l’any 2003 la FAO (Organització de les Nacions Unides per a l’Agricultura i l’Alimentació) promou cada 11 de desembre el Dia Internacional de les Muntanyes, per fomentar la protecció de les serralades i els boscos del planeta.

Des de l’excursionisme i la protecció de la natura, us convidem enguany a una acció solidària, Com digué Indira Gandhi “la fam és el pitjor problema ambiental de la Humanitat”. Si la FAO duu a terme una acció molt important en l’ajuda alimentària als països del Tercer Món, nosaltres ho podem fer ben a la vora, col·laborant amb el Banc dels Aliments.


 

És per això que la Diputació de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya us fem arribar aquesta iniciativa solidària. Cliqueu al web www.elmeugradesorra.org/cim-solidaritat1 entre l’1 i el 15 de desembre i sumeu-vos a poder recollir el màxim nombre de tones d’aliments!
 

Al mateix temps us convidem a celebrar el Dia Internacional de les Muntanyes enviant les fotos que feu aquests dies des dels cims i boscos que visiteu per mitja d’Instagram, Twitter o Facebook.
Indiqueu el lloc des d’on han estat preses utilitzant l’hastag (#welovemountains). A més podreu participar en un concurs!

 

Informeu-vos a www.welovemountains.org
 

Àrea d’administració de la FEEC
Barcelona, 29 de novembre de 2012 

versión en castellano


1 Comentaris
Enviat per Rapaz el Friday 30 de November de 2012

“voleu que participem del recull d'aliments?? Podriem fer un magatzem a l'espai i quedar el dia 14 i portar-lo tot al Banc d'aliments......estaria be!salut”


Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook