Ets a » Blog Club Excursionista MadTeam » Arxiu d'Articles » November 2012 » Convocatòria De Proves D'accés Per A Monitors I Instructors
Thursday 22 de November de 2012, 18:40:12
Convocatòria de proves d'accés per a Monitors i Instructors
Tipus d'Entrada: ARTICLE | 1117 visites

 

L’Àrea de Formació de la FEEC, mitjançant l’Escola Catalana d’Alta muntanya (ECAM), convoca pel cap de setmana del 19 i 20 de gener proves d’accés a Monitors d’excursionisme i Instructors de les especialitats d’alpinisme i esquí de muntanya

En el cas que hi hagi un número suficient d’esportistes interessats en presentar-se a proves d’accés d’Instructors de les especialitats d’excursionisme, escalada o descens de barrancs es valorarà l’opció de realitzar-les.

Les proves per a Monitors d’excursionisme van dirigides a esportistes que ja tenen un bagatge de muntanya i concretament de l’excursionisme. Per altra banda, en el cas dels Instructors d’especialitat, els aspirants sempre hauran de ser Monitors d’excursionisme i/o Monitors – Iniciadors d’especialitat (títols aconseguits fins el 2011).

L’objectiu d’aquestes proves és comprovar que els aspirants tenen assolits coneixements tècnics vers l’especialitat a la qual es presenten per poder realitzar el curs posteriorment.

Els resultats obtinguts en les aquestes proves d’accés tindran validesa durant les dues temporades posteriors a la data de realització d’aquestes (24 - 25 mesos posteriors). Així doncs, les persones que estiguin interessades en obtenir el títol podran presentar-se a aquestes proves i posteriorment realitzar el curs en properes convocatòries dintre d’aquest període.

Totes aquelles persones interessades en presentar-se a les proves d’accés hauran de presentar a l’ECAM el full d’inscripció i tota la documentació que en ell s’hi especifica. Es podrà entregar personalment a la seu social de la FEEC (Rambla, 41 Pral. – 08002 Barcelona), enviar-ho per correu postal o per correu electrònic aformacio@feec.cat. El termini de presentació acabarà el 6 de gener i no s’admetrà cap sol·licitud amb documentació incompleta ni fora de termini.

Les taxes d’inscripció a les proves són:

  • Aspirants a Monitors d’Excursionisme: 30 €

  • Aspirants a Instructors d’Alpinisme i Esquí de muntanya: 60 €

  • Si hi ha interessats en presentar-se a proves d’Instructors d’Excursionisme, Escalada i Descens de barrancs, caldrà que ho comuniquin a formacio@feec.cat i en el cas que facin proves segons el número d’interessats, se’ls comunicarà personalment. En aquest cas la taxa d’inscripció serà de 50 €.

Les proves tan sols es realitzaran si hi ha un mínim de 10 inscrits en el cas dels Monitors i un mínim de 6 inscrits en els casos dels Instructors de cada especialitat.

Informació facilitada per l'Àrea de Formació – ECAM

versión en castellano




Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook