Ets a » Blog Club Excursionista MadTeam » Arxiu d'Articles » October 2012 » 11, 18 I 24 De Novembre: L'empordà Rebrota
Thursday 25 de October de 2012, 11:46:12
11, 18 i 24 de novembre: L'Empordà rebrota
Tipus d'Entrada: ARTICLE | 1243 visites

Després dels incendis més importants dels últims anys a Catalunya, una part de l'Empordà ens deixa un testimoni cru i evident de com queda el territori arrasat pel foc. La comarca deixa de sortir a la televisió mentre el bosc alterat per la violència de les flames reempren el camí de la vida. Moment per visitar, sentir, trepitjar el sòl i percebre l'abast de l'esdeveniment.

Per conscienciar-nos, per valorar i per aprendre, amb una actitud constructiva, hem dissenyat un cicle de xerrades-excursions a l'Alt Empordà. Dos diumenges i un dissabte, tres indrets, tres temàtiques sota un únic objectiu, el d'endur-nos una experiència i uns coneixements sobre el foc, el bosc i la vida.

Tot això sota la mirada de tres punts de vista diferents: el dels tècnics de forest, des d’una vessant de l’explotació, aprofitament i gestió; el dels ecòlegs, amb una visió ecosistèmica del bosc; i el dels bombers, amb una visió més encarada a garantir i proporcionar seguretat a la població.  

MÉS INFORMACIÓ E INSCRIPCIONS: http://www.balmesblancs.com/lempordagrave-rebrota.html

versión en castellano




Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook