Ets a » Blog Club Excursionista MadTeam » Arxiu d'Articles » September 2012 » Viatge Solidari: Vestim I Eduquem
Friday 14 de September de 2012, 00:34:51
Viatge solidari: Vestim i eduquem
Tipus d'Entrada: ARTICLE | 1590 visites

 

Presentació del viatge solidari i del projecte de la Associació Amaris:

Vestim i eduquem

Confirmació d'assistència a   info@llibreriahoritzons.com o al 93 451 30 97

Dijous 27 de setembre a les 20 h.

Entrada solidaria 3 € que inclou número pel sorteig.

Sortegarem  llibres i fotografies entre tots els assistents per contribuïr al projecte.

 

El projecte vestim i eduquem és una iniciativa de l’Associació Amaris.

L’objectiu és realitzar una acció solidària en una de les zones més desfavorides de l’Atlas marroquí, i oferir l’oportunitat de realitzar un viatge cultural però fascinant al cor d’aquesta regió del Marroc que ens obre els braços amb una hospitalitat exemplar i un marc natural exòtic i fascinant.


Avui dia en la nostra societat hem creat l’hàbit de realitzar un excedent important de roba, sabates, material escolar, joguines, etc. Tots aquests elements que de vegades nosaltres els donem molt poca importància i llencem a les escombraries gairebé sense pensar-hi poden ser molt útils i necessaris per a altres persones que no tenen la possibilitat d’accedir-hi i es veuen limitats de recursos a l’hora de poder donar un ensenyament digne als seus fills o d’abrigar-se a l’hivern quan fa fred.


El que volem és donar tot aquest material a aquestes regions més desfavorides, i oferir-lo a condició de realitzar certes accions que promoguin el desenvolupament de la zona escollida.
Aquest projecte és realitza en col·laboració amb una associació autòctona de manera que també afavorim els recursos regionals.

 

Conèix mes a fons el projecte i participa-hi.

 

El viatge:

Aquest ens farà viatjar al cor més profund de l’Atlas marroquí. Amb punt de partida a Fez, capital artesana del país, creuarem l’Atlas per la seva vessant més oriental i àrida fins a la ciutat de Rich per desviar-nos cap a l’interior de les muntanyes. Visitant als petits pobles d’Amellagou, Afgnou o Imichil podrem conèixer a fons la cultura amazigh, disfrutar de la seva gran hospitalitat i gaudir de la seva cuina.


Una petita parada al poble d’Afgnou per a participar activament en el projecte “Vestim i Eduquem” i per tenir l’oportunitat de contactar personalment amb les gents de la regió enriquiran encara més la nostra petita aventura.
El reton el farem per la regió d’Azrou, característica pels seus boscos de Cedres centenaris i per la abundant població de micos macacos que es poden anar trobant a peu del camí.

 

Imformació del viatge

 

El dia de la  presentació sortegem  fotos i llibres muntanya, viatges i natura dels nostres amics fotògrafs, muntanyencs i viatgers per ajudar amb aquest projecte solidari.

Vine a participar!

http://www.llibreriahoritzons.com/que-hacemos/actividades/195-viatge-solidari-vestim-i-eduquem

 



Llibreria Horitzons
Valencia, 149
Barcelona

 




Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook