Ets a » Blog Club Excursionista MadTeam » Arxiu d'Articles » August 2012 » Nous Cursos De Formació Continuada De Dea I Asi Ii
Wednesday 29 de August de 2012, 17:23:59
Nous cursos de formació continuada de DEA i ASI II
Tipus d'Entrada: ARTICLE | 1230 visites

 

El proper més de setembre es realitzaran nous cursos d’Atenció Sanitària Immediata II (ASI II) i de Desfibril·lador Extern Automàtic (DEA). Aquests cursos s’ofereixen com a formació continuada per a tots aquells federats que estiguin interessats en obtenir coneixements de primers auxilis al món de la muntanya.

L’estructura del calendari programat per aquests cursos permet que es puguin realitzar conjuntament o per separat. Totes aquelles persones interessades en cursar l’ASI II i també el DEA podran fer-ho en un calendari continuat. Per altra banda, qui vulgui cursar tan sols el DEA podrà fer-ho independentment en una sola jornada.

Les dates de realització dels cursos són les següents:

  • Curs d’Atenció Sanitària Immediata II (ASI II): 15, 16, 22, 23, 29 i 30 de setembre
  • Desfibril·lador Extern Automàtic (DEA): 16 de setembre

Per ambdós cursos la data límit d'inscripció és el dimecres 5 de setembre a les 14 h.

El curs d’ASI II està reconegut per l’Escola Catalana de l’Esport (ECE) i el del DEA pel Consell Català de Ressuscitació (CCR). Aquesta formació es realitzarà a la seu social de la FEEC i tot el detall de continguts, calendaris, procediments d’inscripció i taxes es poden consultar en el següent enllaç.

Informació facilitada per l'Àrea de Formació de la FEEC

versión en castellano




Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook