Ets a » Blog Club Excursionista MadTeam » Arxiu d'Articles » July 2012 » Les Estades Alpines D'estiu De La Feec Es Faran A Courmayeur. Inscripcions Fins Al 12 De Juliol
Tuesday 3 de July de 2012, 11:49:16
Les estades alpines d'estiu de la FEEC es faran a Courmayeur. Inscripcions fins al 12 de juliol
Tipus d'Entrada: ARTICLE | 1945 visites

 

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) organitzarà com cada any les Estades d'estiu per a joves alpinistes als Alps.

Enguany és la 16a edició i es faran a Courmayeur (vall d'Aosta, Itàlia), entre el 23 al 29 de juliol. L’objectiu d'aquestes estades és la promoció de l’alpinisme entre els més joves. Per participar a l’activitat cal estar en possessió de la llicència federativa de la FEEC (modalitat D) i tenir una edat compresa entre els 18 i els 25 anys. Els participants hauran de pagar 100 euros (en el moment que s’hagi acceptat la seva sol·licitud se’ls comunicarà com han de formalitzar el pagament i l’emplaçament exacte de les Estades).

Les persones interessades hauran d’adreçar la fitxa d’inscripció i el currículum esportiu degudament complimentats a l’Àrea Social de la FEEC, i enviar-la a social@feec.cat o bé personalment a la seu de la FEEC (la Rambla, 41 principal, de Barcelona) amb la referència “XVI Estades per a Joves Alpinistes”.

El termini d’inscripció s’acabarà el proper dijous 12 de juliol. Hi ha un màxim de 12 places i tindran prioritat aquells joves que no hagin participat mai en altres estades de la FEEC. Una setmana abans es farà la reunió prèvia on s'explicaran tots els detalls de les estades a la seu de la FEEC. L'Àrea Social de la FEEC es posarà en contacte amb els participants per donar-los tota la informació.

Informació facilitada per l'Àrea Social i l'Àrea de Formació de la FEEC

versión en castellano




Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook