Ets a » Blog Club Excursionista MadTeam » Arxiu d'Articles » June 2012 » 9a Trobada Internacional De Barranquisme Gorgs 2012
Tuesday 5 de June de 2012, 17:08:18
9a Trobada Internacional de Barranquisme Gorgs 2012
Tipus d'Entrada: ARTICLE | 1402 visites

 

Gorgs és una trobada internacional que busca fomentar la relació entre els participants i crear un referent tant a nivell formatiu com a nivell lúdic. Any rere any, el nombre de participants en cada edició ha augmentat considerablement, la qual cosa fa que a dia d’avui, s’hagi convertit en una de les trobades més importants a nivell nacional i internacional amb una participació als darrers anys de 400 persones.

Amb l’objectiu de compartir la passió pel barranquisme i la natura, la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) i l’Espot Esquí Club Valls d’Àneu, entitat que enguany organitza la trobada, han escollit la localitat d’Esterri d’Àneu (Pallars Sobirà) per a celebrar la novena edició de Gorgs. Serà entre els dies 15, 16 i 17 de juny de 2012, en una zona on els barrancs mostren característiques molt diverses, ideals per a qualsevol nivell d’experiència i coneixement.

Formació: una de les activitats més importants, que s'ha incorporat a la trobada en les darreres edicions, són els mòduls de formació. Apostant per la formació tant a nivell pràctic com teòric. Dins d’aquesta part formativa, trobem els mòduls d’iniciació, de perfeccionament, de tècniques de fortuna, aigües vives i auto‐rescat entre d’altres.

Congrés internacional: enguany el Congrés comptarà amb la presència del grup especial de rescat dels Bombers de la Generalitat, els GRAE, i una conferència sobre la protecció de la fauna i flora en els Espais d’Interès Natural, entre d'altres. La supervivència en barranquisme i una presentació sobre els canons del Sàhara tancaran aquest 9è Congrés Internacional.

La trobada es complementa amb un concurs de fotografia, la fira de material i el sopar de germanor de dissabte a la nit. Per als més menuts hi haurà un concurs de dibuix infantil i es col∙locarà el rocòdrom de la FEEC. Una trobada plena d’activitats, bon ambient i molts, molts regals.

Més Informació a http://www.feec.cat/activitats/gorgs

versión en castellano




Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook