Ets a » Blog Club Excursionista MadTeam » Arxiu d'Articles » May 2012 » Tot Preparat Per La Segona Edició De La Marxa Dels Dips
Wednesday 9 de May de 2012, 17:23:47
Tot preparat per la segona edició de la Marxa dels Dips
Tipus d'Entrada: ARTICLE | 1397 visites

 

De la mateixa manera que Transilvània té la llegenda del comte Dràcula, la serra de Llaberia té la noveŀla de vampirs Històries naturals, de Joan Perucho. Entre la llegenda i la ficció, el llibre ens endinsa en la història del Dip, una mena de gos malvat, emissari del dimoni, que aterroritza la població de Pratdip (Baix Camp).

Inspirant-se en l’imaginari popular i en el seu afany de difondre una de les serralades més desconegudes per als excursionistes del país, el Club Excursionista Reddis organitzarà el dissabte 19 de maig la segona edició de la Marxa dels Dips, inclosa dins la Copa Catalana de Caminades de Resistència de la FEEC.

La caminada, amb sortida i arribada del bonic poble de Pratdip (Baix Camp), transcorre al llarg de 61 quilòmetres i 5.915 m de desnivell acumulat per l’esplèndid entorn de la serra de Llaberia.

La sortida es donarà a les 6 h des del Pavelló Municipal d’Esports de Pratdip. Els participants podran arribar fins a les 12 h de la nit.

A banda de l’interès propi de la Marxa, el Club Excursionista Reddis, gràcies a la col·laboració de la Cooperativa Marçà, sortejarà entre tots els participants unes ampolles de vi d’edició especial de la DO Montsant. També se sortejarà una sèrie de pernoctes i sopars en algun dels establiments rurals de Pratdip.

Visiteu el web del Club Excursionista Reddis i obtindreu tota la informació d'aquesta nova iniciativa, que segur que no us deixarà indiferents. Per a formalitzar la inscripció afanyeu-vos, que tan sols hi ha disponibles 500 places! 

Informació facilitada pel Club Excursionista Reddis

versión en castellano




Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook