Ets a » Blog Club Excursionista MadTeam » Arxiu d'Articles » May 2012 » Surrealisme I Muntanya
Monday 7 de May de 2012, 11:46:28
Surrealisme i muntanya
Tipus d'Entrada: ARTICLE | 1 Comentaris | 1422 visites

 

Hola a tots/es: 
 
Segurament us estranyarà que envii aquest correu, però com que com jo, sou del gremi de la muntanya, crec que a algú li pot interessar. 
Sóc muntanyenc i pintor de muntanyes; durant molt de temps en aquarel·les, i d'ençà de dos anys amb acrílic. Fins i tot he pintat habitacions senceres amb el fons del paisatge del Mont Blanc (veure "Art en gros" al meu blog).
Faig una exposició de pintura sobre el tema "surrealisme i muntanya".  igual us acosteu a Torroella de Montgrí i la podeu veure, o si no podeu mirar el que faig al meu blog, l'enllaç del qual us he copiat més avall. 
 
      
 
El lloc de l'exposició és a la Capella de Sant Antoni(al costat de l'ajuntament), a Torroella de Montgrí. Les dates de l'exposició són: de l'11 al 28 de maig;  el divendres 11 de maig a les 20:00 del vespre s'inaugura.
Crec que els horaris són: 
 
De dilluns a dissabte d'11 a 14 h i de 18 a 21 h
Tancat: diumenge, dimarts i festius
Us passo l'enllaç del blog; reenvieu-ho a qui us sembli que li interessi. Hi ha un lloc per a traduccions al castellà, francès, anglès i alemany. 
 
 
Igualment, si alguna vegada penseu fer una exposició de quadres sobre muntanya, podeu comptar amb mi.
 
Una abraçada. 
Lluis Vilanova


1 Comentaris
Enviat per Lluis Vilanova el Saturday 12 de May de 2012

“Moltes gràcies per fer difusió del blog; us mantindré informats de les eventuals exposicions que vagi fent, ial mateix temps accepto suggerències, idees...Lluis Vilanova”


Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook