Ets a » Blog Club Excursionista MadTeam » Arxiu d'Articles » April 2012 » Proves Específiques D’accés Als Ensenyaments Esportius De Muntanya I Escalada
Friday 20 de April de 2012, 11:00:32
Proves específiques d’accés als ensenyaments esportius de muntanya i escalada
Tipus d'Entrada: ARTICLE | 1244 visites

 

La Resolució ENS/2737/2011, de 14 de novembre, convoca les proves especifiques d’accés  als ensenyaments esportius de règim especial de diverses especialitats i entre elles hi ha:

-Certificat de primer nivell d’excursionisme.
-Segon nivell de descens de barrancs.
-Segon nivell d’escalada.
-Segon nivell de muntanya mitjana.

Totes aquestes proves les coordinarà l’Institut Abat Oliba de Ripoll i per a totes aquestes especialitats s’ha fixat el mateix període de realització, del 4 al 8 de juny de 2012.

Tots aquells interessats en presentar-se a aquestes proves d’accés hauran de tenir en compte els següents terminis establerts i dates de referència:

-Inscripció: del 4 al 21 de maig 2012.
-Últim dia per fer el pagament del preu públic d’inscripció: 22 de maig de 2012.
-Llista provisional de persones admeses i persones excloses: 29 de maig de 2012.
-Llista definitiva de persones admeses i persones excloses: 4 de juny de 2012.

Per més informació recomanem consultar la pàgina web de l’Institut Abat Oliba o contactar directament amb la seva secretaria (tel. 972 701 150 – de dilluns a divendres de 9 – 13 h i de 15 – 17 h).

Per obtenir informació detallada de l’estructura i el contingut de les proves específiques podeu consultar el web del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya o l'apartat de formació reglada del web de la FEEC.

Informació facilitada per l'Àrea de Formació

versión en castellano




Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook