Ets a » Blog Club Excursionista MadTeam » Arxiu d'Articles » April 2012 » Curs Orientació I Cartografia Bàsica A La Muntanya
Friday 27 de April de 2012, 08:44:53
Curs Orientació i cartografia bàsica a la muntanya
Tipus d'Entrada: ARTICLE | 1731 visites

L’objectiu del curs en donar les eines bàsiques i essencials per poder-se moure per la muntanya fent servir el mapa, la brúixola i nocions de funcionament del  GPS, saber llegir i interpretar els mapes i saber-se orientar correctament.

 

El curs consta de tres sessions teòriques de dues hores de durada cada una i una sortida de pràctiques. Les sessions teòriques tindran lloc a la Llibreria Horitzons, València 149 de Barcelona, de 8 a 10 del vespre el dimecres 2 de Maig i els dilluns  7 i 14 del mateix mes. La sortida de pràctiques el diumenge dia 20.

El preu del curs es de 50 € per persona i tots els federats tindran un 10% de descompte. Les places estan limitades a 15 persones.

Aquest curs es pot considerar la primera part del curs d’orientació amb GPS que també organitzem i podem oferir un preu de 80 € a tots aquells que vulguin fer els dos cursos.

Programa :

  1. Mapes i tipus de mapes. Coordenades. Escales i càlcul de distancies. Corbes de nivell i perfils altimètrics. Morfologia i orografia. Orientació del mapa.
  2. Les brúixoles, parts, característiques i tipus. Com fer servir la brúixola amb i sense mapa.
  3. Orientació a la muntanya, punts de referencia. Condicions de poca o nul·la visibilitat.
  4. GPS, tipus i funcions bàsiques. Mesura de distancies, desnivells, etc. Programari per GPS. Tracks i Waypoints.

Informació i inscripcions per correu electrònic a info@llibreriahoritzons.com

LLIBRERIA HORITZONS
Valencia, 149
BARCELONA




Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook