Ets a » Blog Club Excursionista MadTeam » Arxiu d'Articles » February 2012 » Ix Diada Verdaguer Excursionista
Thursday 9 de February de 2012, 18:00:20
IX DIADA VERDAGUER EXCURSIONISTA
Tipus d'Entrada: ARTICLE | 2070 visites

 

El diumenge 25 de març tindrà lloc a Vil·la Joana, com és habitual, la IX Diada Verdaguer Excursionista. Aquesta trobada, que es va iniciar el 2004, any següent de la commemoració de l'Any Verdaguer, vol recordar la figura del poeta excursionista mossèn Cinto Verdaguer.

  

Per a la trobada d'enguany hi ha tres itineraris previstos, que aniran des de diferents llocs de la Ciutat Comtal fins a Vil·la Joana

Itinerari 1. Hora i lloc de trobada: a les 7.15 h a l’estació de Plaça Catalunya (Rodalies).
Itinerari 2. Hora i lloc de sortida: a les 9.30 h a l'estació superior del funicular de Vallvidrera. 
Itinerari 3. Hora i lloc de sortida: a les 10.30 h a l'estació superior del funicular de Vallvidrera.

En acabar, a les 12 h, hi haurà una sessió verdagueriana, amb l’actuació del violoncel·lista Isaac Friedhoff i els narradors M. Dolors Lázaro Palau i Joan Farré i Huguet.

Finalment, a les 13 h, es farà el lliurament del llibre de la Diada i se celebrarà l’ofrena d’un ram de llorer a la plaça commemorativa.

La Diada, que compta amb el suport de la FEEC, està organitzada per la Comissió Verdaguer Excursionista que està formada per les següents entitats federades: la Unió Excursionista de Catalunya, el Centre Excursionista de Catalunya, el Club Excursionista de Gràcia, el Centre Excursionista Àliga, l’Associació Excursionista d'Etnografia i Folklore, el Foment Excursionista de Barcelona, la Penya Excursionista Guimerà, la Secció de Muntanya del Reus Deportiu, el Club Excursionista Pirenaic, la Secció Excursionista del Club Natació Igualada, l’Agrupació Excursionista Talaia i la Secció Excursionista de l’Ateneu Santjustenc. 

Informació facilitada per la Comissió Verdaguer Excursionista

versión en castellano




Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook