Ets a Blog Club Excursionista MadTeam Arxiu d'Articles February 2012 El Repte Dels "100 Cims" No Para. Torna Una Nova Edició Tant Del Concurs Literari Com De “fotocims”
Wednesday 8 de February de 2012, 09:56:47
El repte dels "100 cims" no para. Torna una nova edició tant del concurs literari com de “fotocims”
Tipus d'Entrada: ARTICLE | 1723 visites

 

Després de l’èxit de les dues anteriors edicions, la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya torna a proposar una activitat complementària entorn al repte dels “100 cims”: la tercera edició tant del Premi literari dels "100 cims" com del Concurs “fotocims”.

III Premi literari 
Aquest concurs és obert a tots els federats, amb independència de la seva participació al repte dels “100 cims”. El tema de les obres haurà d’estar relacionat amb els cims que conformen el llistat. Es poden descriure impressions, vivències, sensacions o aventures que s’hagin viscut en assolir algun dels cims, o fer una descripció literària de l’ascensió. En qualsevol cas no s’acceptaran ressenyes d’itineraris.

El termini de presentació de treballs començarà el 28 de gener i s’allargarà fins al 8 d’abril. Els treballs guardonats rebran una dotació econòmica de 275, 175 i 125 euros respectivament.

El veredicte és farà públic el 23 d’abril mitjançant el web de la FEEC. Podeu consultar les bases del concurs.

III Concurs “fotocims”
L’altra iniciativa consisteix en la tercera edició del concurs “fotocims”, on els excursionistes amb llicència federativa podran donar a conèixer, a través de les seves fotografies, els cims que consten al llistat oficial dels “100 cims”. Hi podran participar tots els federats que ho desitgin, amb independència de la seva participació al repte dels “100 cims”.

El tema de les fotografies serà qualsevol motiu relacionat amb algun dels 175 cims que figuren al llistat.

El termini de presentació de fotografies començarà el dia 28 de gener i acabarà el dia 8 d’abril.  Els treballs guardonats rebran una dotació econòmica de 225, 175, 125  i 75 euros respectivament.

El jurat es reunirà durant la tercera setmana del mes d’abril i el veredicte es farà públic mitjançant el web de la FEEC durant la setmana següent. Podeu consultar les bases del concurs.

En relació a ambdós concursos, entre tots els participants es farà el sorteig d’un cap de setmana en un refugi de la FEEC, un lot de llibres cedits per Cossetània Edicions, la subscripció a la revista Descobrir Catalunya durant un any i dues càmeres de fotos FUJI, exclusivament disenyades per els amants de les activitats a l'aire lliure.

Informació facilitada per Joan M. Vives

versión en castellano




Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook