Ets a » Blog Club Excursionista MadTeam » Arxiu d'Articles » February 2012 » 4a Botifarunner - Cursa De Muntanya De La Llacuna
Monday 20 de February de 2012, 11:41:34
4a Botifarunner - Cursa de Muntanya de La Llacuna
Tipus d'Entrada: ARTICLE | 1997 visites

 

4rta EDICIÓ DE LA BOTIFARUNNER, LA CURSA DE MUNTANYA DE LA LLACUNA
 
Córrer per la muntanya s’ha convertit en una activitat molt popular en els darrers anys, amb nombroses curses cada cap setmana. Una de les properes cites és el 26 de febrer a La Llacuna, on tindrà lloc la 4rta edició de la Botifarunner.
 
 
Aquesta prova, amb un recorregut de 20,5km i 935m de desnivell, ha esdevingut amb poc temps una cursa de referència a la zona. En són la prova les 300 places que enguany es van omplir amb un temps rècord: un total de 12 hores entre inscripcions presencials i on-line.
 
L’acte arrencarà a les 8 del matí, amb la recollida de dorsal per part dels corredors, i la cursa donarà el tret de sortida a les 10 en punt. Tant l’inici com l’arribada seran a la plaça Major del poble. L’organització i els prop de cent voluntaris que col•laboren amb l’esdeveniment ultimen aquests dies tots els preparatius.
 
Podeu seguir totes les novetats i informació a www.botifarunner.com o als perfils de Facebook i Twitter.
 
Nota: per garantir el bon desenvolupament de la cursa, des de l’organització desaconsellen la participació per compte propi, sense dorsal.
Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari
Vista Previa 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook