Ets a » Blog Club Excursionista MadTeam » Arxiu d'Articles » February 2012 » 1a. Cursa De Muntanya D’ullastrell. "la Serralavella"
Tuesday 14 de February de 2012, 21:22:39
1a. Cursa de Muntanya d’Ullastrell. "La Serralavella"
Tipus d'Entrada: ARTICLE | 2114 visites

Benvolguts.



El proper 4 de Març i dins de la festivitat de “La Serralavella”, a Ullastrell s’organitza la primera cursa de Muntanya d’Ullastrell. 

Aquest projecte neix amb l’objectiu de donar a conèixer els entorns d’Ullastrell al mateix temps que amb la màxima cura i respecta per aquest es porta a terme activitats esportives com aquesta cursa.

La cursa consta de 10 quilòmetres per camins rurals i corriols.

Tots els participants rebran a l’arribada una bossa amb articles alimentaris típics d’Ullastrell.
 


Amb la finalitat de promocionar l’esport popular, es deixa fer tot el recorregut en un temps màxim de 2hores i el cost de la cursa serà de 10€

La sortida de la cursa serà a les 10h del matí davant de l’ajuntament i finalitzarà a les pistes esportives d’Ullastrell.

Hi haurà serveis de vestuaris, dutxes, avituallament durant la cursa i entrepà a l’arribada així com servei de guarda roba i guarda bicicletes pels participants.

Les inscripcions seran ofertes fins el 29 de Febrer i es poden du a terme presencialment a l’Ajuntament d’Ullastrell, Esports Kñera de Terrassa o mitjançant transferència a qualsevol delegació de “la caixa” al cc: 2100-0577-73-0200175183, indicant a la descripció el nom del participant.

Per més informació visitar la pagina: http://cursaullastrell.
wordpress.com/

Us adjuntem cartell promoció per si voleu fer-lo arribar a la vostra gent.


Salut

Xavier Aloy Calaf 
xavieraloy@josoc.cat

 

 




Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook