Ets a » Blog Club Excursionista MadTeam » Arxiu d'Articles » January 2012 » Xerrada Sobre Meteorologia A La Muntanya
Wednesday 4 de January de 2012, 11:25:31
Xerrada sobre meteorologia a la muntanya
Tipus d'Entrada: ARTICLE | 1539 visites

 

 
A càrrec d'Oriol Massó, biòleg.
Dilluns 9 gener 2012 a les 20 h.
 
La meteorologia és l'estudi científic dels fenòmens i processos físics que tenen lloc a l'atmosfera. La predicció és una branca més de la meteorologia.
Parlarem de la diferència entre temps i clima, generalitats sobre el clima dels Pirineus, els factors del clima, l'atmosfera, els elements meteorològics, la neu, les claus per preveure el temps, els regs meteorològics en la muntanya i els tipus de temps característics als Pirineus (Pirineus).
 

A cargo de Oriol Massó, biólogo.
Lunes 9 de Enero del 2012 a las 20 h.

 
La meteorología es el estudio científico de los fenómenos y procesos físicos que tienen lugar en la atmósfera. La predicción es una rama más de la meteorología.
Hablaremos de la diferencia entre tiempo y clima, generalidades sobre el clima de los Pirineos, los factores del clima, la atmósfera, los elementos meteorológicos, la nieve, las claves para prever el tiempo, los riegos meteorológicos en la montaña y los tipos de tiempos característicos en los Pirineos  (Pirineus).
 
Llibreria Horitzons
Carrer València 149 
Barcelona 08011
93 451 30 97
 
Informació: a www.llibreriahoritzons.com o per correu electrònic a info@llibreriahoritzons.com
 




Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook