Ets a » Blog Club Excursionista MadTeam » Arxiu d'Articles » January 2012 » Tot Preparat Per La Sisena Edició Del Festival Hivernal Vall De Boí
Friday 6 de January de 2012, 16:34:40
Tot preparat per la sisena edició del Festival Hivernal Vall de Boí
Tipus d'Entrada: ARTICLE | 1440 visites

 



Ente el 31 de gener i el 5 de febrer se celebrarà la sisena edició del Festival Hivernal de freeride, esquí de muntanya i dry-tooling a la vall de Boí (Alta Ribagorça).

 

Freeride
Com ja varem fer l’any passat, un freeride de veritat necessita tres dies per escollir el mes adient climatològicament. Es podrà disputar els dies 31, 1 o 2, depenent de les condicions meteorològiques, per poder garantir l’espectacularitat i la seguretat dels participants. Per assabentar-vos del dia que es disputarà la prova, el diumenge dia 29 de gener es penjarà al blog i al Facebook del festival la data concreta. Dijous dia 2 a les 18 h a l’espai l’Era de Barruera, visualitzarem les imatges de la jornada, es farà l’entrega de premis i gaudirem de música en directe.

Cronoescalada (3 de febrer)
De bon dematí ja estarem al pont de Sant Martí, a 1 km del Pla de l’Ermita. Les inscripcions es faran en el mateix lloc a partir de les 8 h. Des dallí ens esperen més de 1.100 m de desnivell, fins al cap de les Raspes Roies (2.753 m). Recordem que la cursa serà puntuable per la VII Copa Catalana de Curses Vericals de la FEEC. A continuació, unes baixades per l’estació de Boí Taüll per fer obrir la gaba i a partir de les 14 h, costellada i entrega de premis al Pla de l’Ermita.

Dry tooling (4 de febrer)
A partir de les 9 h obrirem les inscripcions al pàrquing de Caldes de Boí. Fins les 16 h “apretarem” en el nou sector equipat per a l’ocasió. Cap a les 18 h els seleccionats disputaran la tradicional final, a la plaça de Boí. La festa acabarà amb l’entrega de premis i música en directe i dj’s.

Tota la informació al detall al blog del Festival.

Informació facilitada per l’organització




Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook