Ets a » Blog Club Excursionista MadTeam » Arxiu d'Articles » November 2011 » Vols Formar Part Del Cteec?
Friday 18 de November de 2011, 08:48:16
Vols formar part del CTEEC?
Tipus d'Entrada: ARTICLE | 1 Comentaris | 1791 visites

 

Com cada any, s’obre el termini de presentació d’inscripcions per formar part del Centre de Tecnificació d’Escalada Esportiva de Catalunya de la FEEC (CTEEC).

Les proves seran el proper dissabte 17 de desembre al rocòdrom La Panxa del Bou (C/ Quintana, 78 de Sabadell) i s’iniciaran a les 10 h. Van adreçades a joves entre 10 i 16 anys.

El CTEEC té com a objectiu primordial preparar esportistes d'alt nivell per a la competició, així com sensibilitzar als seus membres en l’adopció d'hàbits esportius, higiènics i dietètics de qualsevol esportista.

Els esportistes podran gaudir d’unes instal·lacions i d’uns entrenaments dirigits sense cap cost, amb l’esperança de que es formi un grup homogeni a nivell català. Per això comptem amb un equip directiu i tècnic format per vàries persones que intentaran transmetre la il·lusió i l'esforç  posats per part de tots.

Les inscripcions al CTEEC és poden fer enviant a l’Àrea Tècnica de la FEEC el full d’inscripció adjunt, on hi trobareu tots els requisits necessaris, abans del 16 de desembre al correu electrònic administraciotecnica@feec.cat, per fax al núm. 93 412 63 53 o per correu ordinari o personalment a les oficines de la FEEC (la Rambla, 41 08002 de Barcelona).

Informació facilitada per l’Àrea Tècnica de la FEEC

versión en castellano


1 Comentaris
Enviat per Uun el Saturday 19 de November de 2011

“sabeis qeu nivel minimo se necesita para entrar? o que requisitos?”


Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook