Ets a » Blog Club Excursionista MadTeam » Arxiu d'Articles » November 2011 » Moro, Urobko I Richards Reviuen L’ascensió Hivernal Al G-ii A Barcelona
Thursday 10 de November de 2011, 10:42:57
Moro, Urobko i Richards reviuen l’ascensió hivernal al G-II a Barcelona
Tipus d'Entrada: ARTICLE | 2 Comentaris | 1865 visites

 

Avui dijous 10 de novembre arribarà a Barcelona The North Face Speaker Series, una pel·lícula sobre l’ascensió hivernal al Gasherbrum II (8.035 m) per part dels alpinistes Simone Moro, Denis Urubko i Cory Richards.
 
 
Sobrevivint  a condicions inimaginables de fins a -46ºC, tempestes de neu i forts vents, els tres alpinistes explicaran de primera mà la seva experiència en aquesta muntanya, que van ascendir el febrer de 2011, tombant el mite de ser els primers homes que escalaven un vuitmil al Karakoram a l’hivern. Tot plegat, a més a més, sense xerpes, portejadors d’altura ni oxigen suplementari.
 
L’esdeveniment, que es repetirà a la resta d’Europa a Torí, Moscou, Munic i Londres, tindrà lloc a la Ciutat Comtal a l’espectacular marc del Palau de la Música a les 20.30 h.
 
Informació elaborada per l’Àrea de Comunicació de la FEEC


2 Comentaris
Enviat per Muntanyeta el Thursday 10 de November de 2011

“ei jo hi serè !!!!!”
Enviat per Hacha el Thursday 10 de November de 2011

“Pues parece que todas las entradas ya están agotadas... :-(”


Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook