Ets a » Blog Club Excursionista MadTeam » Arxiu d'Articles » October 2011 » Presentació Del Llibre "correr Per Collserola"
Monday 3 de October de 2011, 12:16:50
Presentació del Llibre "CORRER PER COLLSEROLA"
Tipus d'Entrada: ARTICLE | 1620 visites

 

Córrer per la muntanya!
 
El trail running fuig de l'asfalt per a buscar un contacte més directe amb la naturalesa. El camp, el mitjà rural, la muntanya, l'alta muntanya, el gel, la neu o les dunes del desert seran el nostre terreny d'aventura. En aquesta ocasió, la Serra de Collserola, el pulmó de Barcelona, es converteix en vàlvula d'escapi per als milers de corredors que viuen en la gran urbs i voltants. Collserola oferix un sens fi de possibilitats al corredor, traduïdes en centenars de quilòmetres per pistes, senderes, vessants i crestes. Amb aquesta guia te les donem a conèixer, podent escollir entre 18 trails -la majoria d'ells circulars- de diferents nivells de dificultat. A més, trobaràs tota la informació pràctica relativa a desnivells, distàncies i accessos. I si el GPS forma part del teu equip, les coordenades que guiaran les teves passes!
 
  
 
Presentació de "Trail Running Barcelona", a càrrec de Marc Subirà i David Buenacasa. 
 
 
Dia: 6 d' octubre de 2011
Hora: 19.30 hores
LLoc: Intemperie (Villarroel,184) Barcelona
 
Entrada gratuïta
 
PASSI DEL DVD SOBRE LA CURSA DE ZEGAMA  
 
versión en castellano




Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook