Ets a » Blog Club Excursionista MadTeam » Arxiu d'Articles » October 2011 » Arriba Una Nova Edició De La Marxassa
Tuesday 11 de October de 2011, 17:31:44
Arriba una nova edició de la Marxassa
Tipus d'Entrada: ARTICLE | 1602 visites

El proper dissabte 22 d’octubre l’Agrupació Científico-Excursionista de Mataró organitzarà la divuitena edició de la Marxassa, inclosa dins la Copa Catalana de Caminades de Resistència de la FEEC.



T’agrada la natura, el cel clar, els raigs del sol que es filtren enmig dels arbres, el caminar amb la frescor tot trepitjant les fulles que comencen a caure, veure tota la gamma de colors que ens ofereix la tardor, els fruits del bosc com les mores vermelles i negres, i gaudir d’un dia a l’aire lliure amb la presència dels companys i a més a més, fent esport?

Si és així, no ho dubtis, vine a la Marxassa! Una caminada de 65 quilòmetres i gairebé 4.000 m de desnivell acumulat no competitiva oberta a tothom i que té per objectiu fomentar el respecte i coneixement de l’entorn natural, tot recorrent els Parcs Naturals del Montseny i el Montnegre-Corredor.

Et podràs inscriure mitjançant el web de l’Agrupació Científico-Excursionista de Mataró fins al 14 d’octubre, data en que (si abans no s’ha arribat a 500 participants) es tancaran les inscripcions.

L’organització recomana que tothom es llegeixi el reglament i se’l faci seu. Esperem tenir un dia esplèndid i poder-lo gaudir amb tots vosaltres.

Informació facilitada per l’Agrupació Científico-Excursionista de Mataró

Versión en castellano




Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook