Ets a » Blog Club Excursionista MadTeam » Arxiu d'Articles » September 2011 » Morata De Jalón Acollirà La Iv Trobada Nacional D’escaladores
Wednesday 28 de September de 2011, 16:36:52
Morata de Jalón acollirà la IV Trobada Nacional d’Escaladores
Tipus d'Entrada: ARTICLE | 1246 visites

 

Entre el 22 i el 23 d’octubre se celebrarà a Morata de Jalón (Saragossa) la IV Trobada Nacional d’Escaladores, organitzada per la Federació Espanyola d’Esports de Muntanya (FEDME).

Un dels objectius principals de la trobada és promoure la disciplina de l’escalada i dels esports de muntanya en general entre les dones, així com potenciar la igualtat de gènere.

L’organització ha preparat per la trobada vies de tot tipus (de més o menys llargada i dificultat), així com un seguit d’activitats paral·leles a l’escalada. També hi haurà a disposició de les noies escaladores un servei de guarderia.

Més informació al següent enllaç. Les interessades en participar-hi heu de formalitzar la inscripció abans del proper 16 d’octubre. 

Informació facilitada per la FEDME

Versión en castellano




Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook