Ets a » Blog Club Excursionista MadTeam » Arxiu d'Articles » September 2011 » Acte De Presentació Del Programa Fem.sport A Sant Cugat Del Vallès
Tuesday 27 de September de 2011, 18:28:11
Acte de presentació del Programa FEM.sport a Sant Cugat del Vallès
Tipus d'Entrada: ARTICLE | 1516 visites

 

El proper dissabte 1 d’octubre tindrà lloc a la sala d’actes del CAR Sant Cugat l’acte de presentació Programa FEM.sport, per a la promoció de l’exercici físic i l’esport femení.

 

Organitzat per la Fundació Unió Esportiva Sant Cugat (UESC), FEM.sport és un programa de caràcter social, sense ànim de lucre i amb un alt contingut de suport real (teòric i pràctic). El programa té el suport de la Secretaria General de l’Esport, la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) i el Consejo Superior de Deportes (CSD), entre d’altres organismes i institucions.

En l’acte, que s’iniciarà a les 12 h, hi assistiran, en representació de la FEEC, l’esportista Laia Andreu (UE Vic), membre tant de la Selecció Catalana de Curses de Muntanya com de Raquetes de Neu de la FEEC i una de les esportistes més destacades del panorama català i Jordi Merino, president de la Federació.

Al següent enllaç podeu consultar tots els detalls del programa.

Informació facilitada per l'organització

Versión en castellano




Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook