Ets a » Blog Club Excursionista MadTeam » Arxiu d'Articles » August 2011 » El Nou Refugi De Molières Ja és Operatiu
Sunday 21 de August de 2011, 10:24:25
El nou refugi de Molières ja és operatiu
Tipus d'Entrada: ARTICLE | 2192 visites

 

Des del passat 16 d'agost, tal i com estava previst, la vall de Molières compta amb el nou refugi de Molières després que a mitjans de juliol es desmantellés el vell refugi donat el seu precari estat.

El nou refugi està situat a 2.390 m d’altitud i al nord de l’estany inferior de Molières, molt a prop de l’anterior emplaçament, és més ampli i te capacitat per a 18 persones. Igualment compta amb lliteres, matalassos i flassades, i està equipat amb una taula i prestatges, emissora, extintors, termòmetre, parallamps, plaques solars i llibre de registre.

El treballs de muntatge per fornir aquest nou equipament es van dur a terme entre els dies 2 i 16 d’agost i van comptar amb la participació d’un nombrós equip de voluntaris i col·laboradors coordinats per Antoni Borràs, membre de l’Àrea de Refugis de la FEEC, que es van anar alternant durant els diferents dies en equips d’una dotzena de persones.

Després del transport en helicòpter de tot el material, eines i avitualles necessàries, es va instal·lar un autèntic campament base ben a prop de la ubicació del nou refugi. Els membres d’aquesta singular expedició van haver de suportar la variabilitat del temps a l'alta muntanya estival: vent, boira, pluja... i fins i tot una intensa pedregada, no els van fer desistir del seu objectiu.

Des de l’Àrea de Refugis de la FEEC és vol reiterar l’agraïment a totes les persones que han col·laborat a fer possible que el nou refugi de Molières sigui ja una realitat. Al següent enllaç hi trobareu més fotografies de les tasques de muntatge.

Informació facilitada per l'Àrea de Refugis de la FEEC

versión en castellano




Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook