Ets a » Blog Club Excursionista MadTeam » Arxiu d'Articles » July 2011 » Raid Aguilar De Segarra
Monday 11 de July de 2011, 18:15:30
Raid Aguilar de Segarra
Tipus d'Entrada: ARTICLE | 1428 visites

Hola a tots i totes!
 
Ens alegra anunciar-vos el naixement, pels propers 23 i 24 de Juliol, del Raid Aguilar de Segarra. De la mà del Club Anbaso, l’Ajuntament d’Aguilar de Segarra i de la gent de RRoig, el Raid Aguilar de Segarra neix amb la voluntat de portar al Bages i en ple estiu una prova que combina estratègia, orientació, forma física i coneixement de diverses disciplines esportives. La prova recorrerà els voltants d'Aguilar de Segarra durant el vespre del dissabte 23 i el matí del diumenge 24.


 
El principal objectiu de la cursa és passar-ho bé, així que n'hi haurà per a tothom... dues categories, flexibilitat en la composició dels equips en fi, que farem tot el possible per poder gaudir plegats d'un fantàstic raid.
 
Trobareu tota la informació necessària al blog www.raidaguilar.wordpress.com
 
De tota manera, us n'avancem els detalls:
 
En quant a la competició
 
El RAS.11 començarà el dissabte dia 23 de Juliol al vespre amb una primera etapa que s’allargarà fins a les 23h de la nit. L’endemà us farem matinar per tal d’aprofitar les primeres hores de llum, i podreu disfrutar de la segona i última etapa del raid que acabarà entre les 12h i les 13h. Podeu triar en quin format de competició voleu participar, categoria reina o categoria popular. I el nombre de participants del vostre equip, entre 2 i 4.  
 
Les disciplines que podreu practicar seran btt, cursa a peu, orientació específica, tir amb arc, escalada, i patins en línia o run&bike (en aquest cas, cada equip escollirà si prefereix fer el sector patinant o en modalitat run&bike) i alguna prova sorpresa que encara no us volem desvetllar.  
 
Per conèixer els horaris detallats, distàncies parcials per disciplina i materials necessaris per a les proves consulteu el programa del raid i el llistat de material, que trobareu al blog, com tota la resta de documentació.  
 
Recorreguts
 
El recorregut del raid serà secret fins la reunió tècnica presortida (briefing). Aquesta reunió, es farà abans de l’inici del raid.Al briefing, l’organització facilitarà als equips, l’informació necessària per l’inici del RAS.11 i tota la necessària per a la realització de la prova.
 
Inscripcions i preus
 
Fins al 17 de Juliol.
Equips de 2 a 4 participants (en categoria reina o popular)

Preu d’inscripció:
 
equips de 2 : 110€
equips de 3 : 150€
equips de 4 : 180€
 
Inclou: dret a participar a la cursa, els serveis i materials oferts per l'organització (propis de la cursa), assegurança d’accidents soferts en cursa, allotjament (és a dir, dret a acampar en zona habilitada i/o espai sota cobert (local del poble (terra dur!), sopar del primer dia, esmorzar i dinar del segon dia, avituallaments que disposi l'organització al llarg del recorregut i bossa del corredor.
 
Per tal de formalitzar les inscripcions caldrà que us descarregueu i ens envieu el formulari d'inscripció que trobareu al blog.
 
Més informació
 
E-mail raidaguilar@gmail.com
 
Blog http://raidaguilar.wordpress.com
 
Borja Sans, tlf 659 961 715
Joan Ignasi Palomas, tlf 669 463 953
 
Confiem que el repte us sedueixi.
Organització RAS.11




Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook