Ets a » Blog Club Excursionista MadTeam » Arxiu d'Articles » March 2011 » Travessa Amb Esquís Uec Bassiero
Thursday 24 de March de 2011, 12:38:45
Travessa amb Esquís UEC Bassiero
Tipus d'Entrada: ARTICLE | 1716 visites

El proper diumenge 3 d’abril la Unió Excursionista Catalunya de Barcelona organitzarà la 47a edició de la Travessa amb Esquís UEC Bassiero, puntuable per la Copa Catalana d’Esquí de Muntanya de la FEEC.

La idea de la organització, si les condicions de la neu ho permeten, és sortir de l’aparcament de la Peülla (Baqueira-Beret), per remuntar cap a la vall de Xemeneies, baixar des del el coll de Xemeneies fins l'estany Negre de Cabanes, remuntar per aquesta vall fins el cim del Bassiero, baixar cap a la vall d'Amitges pel port de San Maurici, pujar fins el coll de Saboredo i finalment baixar cap a la vall de Gerber fins a la Mare de Déu de les Ares per finalitzar en pujada a l'aparcament de la Peülla .

Sens dubte es tracta d’un recorregut d’una espectacularitat i bellesa indubtables. Al següent enllaç hi trobareu tota la informació de la cursa (recorregut detallat, horaris, reglament, inscripcions...)

Informació facilitada per la UEC de Barcelona

versión en castellano




Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook