Ets a » Blog Club Excursionista MadTeam » Arxiu d'Articles » March 2011 » El Ral·li Del Cec Tancarà La Xxvii Copa Catalana
Wednesday 30 de March de 2011, 12:38:16
El Ral·li del CEC tancarà la XXVII Copa Catalana
Tipus d'Entrada: ARTICLE | 1601 visites

El proper diumenge 10 d’abril el Centre Excursionista de Catalunya organitzarà la 53a edició del Ral·li del CEC d’esquí de muntanya per la vall de Conangles (Val d’Aran). La cursa tancarà tant l’edició d’enguany de la Copa Catalana com del Trofeu “Petits” Pirineus.

El dissabte es presentarà la prova a la sala polivalent de Vielha a partir de les 19.30 h. L’endemà diumenge, la cursa sortirà a les 7 h (l’itinerari 3.000) des del refugi de Conangles, poc abans d’arribar a la boca sud del Túnel de Vielha.

El Ral·li d’aquest any comptarà amb 3 itineraris diferents:

  • L’itinerari 1.000 (1.200 m de desnivell): puntuable per la Copa “Petits” Pirineus, que sortirà del refugi de Conangles per pujar al tuc de Conangles i posteriorment baixar.
  • Itinerari 2.000 (2.000 m de desnivell): puntuable per la Copa Catalana.
  • Itinerari 3.000 (3.000 m de desnivell): també puntuable per la Copa Catalana. En qualsevol cas els equips que corrin l’itinerari 3.000 estaran per sobre dels de l’itinerari 2.000 en la classificació.

D'altra banda, durant la pertinent entrega de premis de la cursa també es farà l'acte d'entrega de trofeus tant de la Copa FEEC de Cronoescalades com de la Copa Catalana per Equips de la temporada 2011.

Per ampliar la informació (recorreguts detallats, horaris o inscripció), podeu consultar el web de la cursa.

Informació facilitada pel Centre Excursionista de la Segarra i el Centre Excursionista Guissonenc

versión en castellano




Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook