Ets a » Blog Club Excursionista MadTeam » Arxiu d'Articles » March 2011 » 8a. Marxa La Selva Del Camp-muntanyes De Prades
Tuesday 8 de March de 2011, 11:25:21
8a. Marxa La Selva del Camp-Muntanyes de Prades
Tipus d'Entrada: ARTICLE | 2090 visites


El proper dissabte 26 de març se celebrarà la 8a Marxa La Selva del Camp-Muntanyes de Prades, organitzada pel Club Excursionista d’Arítjol i puntuable per la XIV Copa Catalana de Caminades de Resistència de la FEEC.

Enguany, aquesta caminada inaugurarà les caminades d’alta resistència, incloses dins el calendari de la XIV Copa Catalana. Amb 67,5 km i 4.900 m de desnivell acumulat, la caminada pretén donar a conèixer les belleses de les muntanyes de Prades, amb un recorregut divers, seductor i a la vegada exigent.

La sortida serà a les 7 h des del pavelló d’esports de la Selva del Camp (Baix Camp). Els participants hauran de completar el recorregut, que acabarà al mateix lloc, abans de les 12 h de la nit.

Pel que fa a les inscripcions, s’hauran de formalitzar a través del web de la FEEC, mentre que al web del Centre Excursionista d’Arítjol trobareu tota la informació detallada de la marxa.

Informació facilitada pel Club Excursionista d'Arítjol

Versión en castellano




Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook