Ets a » Blog Club Excursionista MadTeam » Arxiu d'Articles » March 2011 » 2a. Marxa Popular Pels Plans De La Vall Del Corb
Thursday 10 de March de 2011, 09:14:50
2a. Marxa Popular pels Plans de la Vall del Corb
Tipus d'Entrada: ARTICLE | 1727 visites

 

El diumenge 27 de març el Centre Excursionista de Bellpuig organitzarà la II Marxa Popular pels Plans de la Vall del Corb.

La Marxa pels plans de la Vall del Corb és una activitat popular, esportiva i saludable, que pretén divulgar la cultura i el coneixement de part de la comarca de l’Urgell.

La Marxa és una prova esportiva, no competitiva, que la poden fer els esportistes més entrenats en curses, així com, grups d’amics i famílies. Amb l’objectiu que cadascú triï la intensitat que li vagi bé, i es pugui anar familiaritzant amb aquest tipus d’activitat, enguany comptarem amb dos circuits: un de 14 km i el clàssic de 25 km.

Durant el recorregut trobarem sembrats, oliveres, alguna vinya i una xarxa generosa de camins que nodreix la vida dels pobles i pagesos de la plana. Caminarem pel llit del riu Corb i veurem cabanes de tapial. Arquitectura senzilla i singular fortament arrelada a la terra: Tova, pedra, marges, esteles; la sèquia molinal i el canal d’Urgell. Ermites lligades a la història dels pobles de la plana. La rica vida ornitològica dels secans: abellerols, sisons, torlits, xoriguers i un esplendorós món vegetal i animal que conforma la riquesa natural de la nostra terra.

Més informació (horaris, inscripcions, recorregut...) al següent enllaç.

Informació facilitada pel Centre Excursionista Bellpuig

Versión en castellano




Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook