Ets a » Blog Club Excursionista MadTeam » Arxiu d'Articles » December 2010 » 17a Edició Del Curs De Medicina I Socors De Muntanya
Friday 10 de December de 2010, 17:55:08
17a edició del Curs de Medicina i Socors de Muntanya
Tipus d'Entrada: ARTICLE | 3328 visites

Entre el 8 de febrer i el 7 d’abril de 2011 es durà a terme la 17a edició del Curs de Medicina i Socors de Muntanya, organitzat pel Centre Excursionista de Catalunya, el Club Excursionista de Gràcia i la Unió Excursionista de Catalunya de Barcelona, amb la col·laboració de la FEEC i altres institucions i entitats.

El curs pretén millorar el nivell de coneixements dels muntanyencs en relació amb la medicina i el socors com a elements imprescindibles per a practicar amb seguretat els esports i activitats de muntanya en el medi natural. Les inscripcions s’obriran a partir del 7 de desembre.

Per més informació relacionada amb el curs podeu consultar el següent document.

Informació facilitada per l'organització

 


Entre el 8 de febrero y el 7 de abril de 2011 se llevará a cabo la 17ª edición del Curso de Medicina y Socorro de Montaña, organizado por el Centre Excursionista de Catalunya, el Club Excursionista de Gràcia y la Unión Excursionista de Cataluña de Barcelona, con la colaboración de la FEEC y otras instituciones y entidades.

El curso pretende mejorar el nivel de conocimientos de los montañeros en relación con la medicina y el socorro como elementos imprescindibles para practicar con seguridad los deportes y actividades de montaña en el medio natural. Las inscripciones se abrirán a partir del 7 de diciembre.

Para más información relacionada con el curso puede consultar el siguiente documento.

Información facilitada por la organización




Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook