Ets a » Blog Club Excursionista MadTeam » Arxiu d'Articles » November 2010 » 1º Duatló De Muntanya Teià
Wednesday 24 de November de 2010, 08:53:47
1º Duatló de muntanya Teià
Tipus d'Entrada: ARTICLE | 2313 visites

 


I DUATLÓ BTT DE TEIÀ

Ja comença el compte enrere de la realització de la 1a Duatló de Teià, organitzada amb la col·laboració de l´ajuntament de Teià i la Regidoria d´esports.

Es una duatló popular que es realitzarà per el parc de la Serralada Litoral, el dia dissabte 18 de desembre de 2010 les distancies seran 6km. cursa a peu + 20km. BTT + 3km. cursa a peu.

Avituallaments: ATENCIÓ!! A causa de la prohibició de fer avituallaments en espais d´interés natural, no hi haurà avituallaments fins el final de la cursa. Porteu bidons a la bici !!

Inscripcions: Federació Triatlò

Recorreguts: Recorregut a peu / Recorregut btt de 3 voltes (del km 1 al 7 del mapa)

Com arribar: Mapa

Col·laboradors

Per més informació o per solventar qualsevol dubte referent a la duatló pots enviarme un correu clicant aquí

—————————————————————————————–
I DUATLÓN BTT DE TEIÀ

Ha comenzado la cuenta atras para realizar la 1º Duatlón de Teià, organizada con la colaboración del ayuntamiento de Teià i de la Regidoria d´esports.

Es una duatlón popular que se realitzará por el parque de la Serralada Litoral, el sabado dia 18 de diciembre del 2010 las distancias seran 5km. cursa a pie + 20km. BTT + 3km. cursa a pie.

Avituallamientos: Atención!!! A causa de la prohibición de realizar los Avituallamientos en espacios de interés natural, no habrá ninguno hasta el final de la cursa. Llevar bidones llenos en la bici!!

Inscripciones: Federació Triatlò

Recorridos: Recorrido a pie / Recorrido btt de 3 vueltas (del km 1 al 7 del mapa)

Como llegar: Mapa

Colaboradores

Para más información o para solventar cualquier duda referente a la duatlón podeis enviar un correo electrónico clicando aquí




Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook