Ets a » Blog Club Excursionista MadTeam » Arxiu d'Articles » September 2010 » Curso De Meteorología De Montaña
Tuesday 14 de September de 2010, 13:24:22
Curso de Meteorología de Montaña
Tipus d'Entrada: ARTICLE | 1946 visites


La Unió Muntanyenca Eramprunyà de Gavà organitza del 21 al 30 de setembre una nova edició del Curs de Meteorologia de Muntanya.

L’objectiu d’aquest curs específic és oferir a les persones que realitzen activitats de muntanya, i al públic interessat en general, conceptes bàsics sobre meteorologia que puguin ser útils durant les seves estades a la muntanya.

 

Conèixer els diferents tipus de clima, amb especial interès pel clima d’alta muntanya, desxifrar el que ens diuen els núvols, identificar els senyals d’un canvi de temps a curt o mig termini, o aprendre com protegir-se davant d’una tempesta elèctrica, així com aproximar-se a conceptes i eines bàsiques per interpretar els elements del clima, són alguns dels temes que es tractaran durant les sessions del curs.

Per a més informació podeu consultar el programa. Les inscripcions s'han de formalitzar entre el 3 i el 17 de setembre a la Unió Muntanyenca Eramprunyà.

Infromació facilitada per Nèstor Gómez, Unió Muntanyenca Eramprunyà



La Unión Muntanyenca Eramprunyà de Gavà organiza del 21 al 30 de septiembre una nueva edición del Curso de Meteorología de Montaña.

El objetivo de este curso específico es ofrecer a las personas que realizan actividades de montaña, y al público interesado en general, conceptos básicos sobre meteorología que puedan ser útiles durante sus estancias en la montaña.

Conocer los diferentes tipos de clima, con especial interés por el clima de alta montaña, descifrar lo que nos dicen las nubes, identificar las señales de un cambio de tiempo a corto o medio plazo, o aprender cómo protegerse ante una tormenta eléctrica, así como aproximarse a conceptos y herramientas básicas para interpretar los elementos del clima, son algunos de los temas que se tratarán durante las sesiones del curso.

Para más información podéis consultar el programa. Las inscripciones se formalizarán entre el 3 y el 17 de septiembre en la Unión Muntanyenca Eramprunyà.

Infromació facilitada por Néstor Gómez, Unión Muntanyenca Eramprunyà





Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook