Ets a » Blog Club Excursionista MadTeam » Arxiu d'Articles » July 2010 » 2a. Edició Marxa La Setdellonga
Tuesday 6 de July de 2010, 17:56:21
2a. edició marxa LA SETDELLONGA
Tipus d'Entrada: ARTICLE | 3266 visites

El dia 11 de juliol se celebrarà la segona edició de “LA SETDELLONGA", organitzat per la població de Vilallonga de Ter conjuntament amb l’Ajuntament i la col·laboració del Grup de Muntanya de la Vall de Camprodon.

Es tracta d’una marxa de resistència de 39 km, amb sortida i arribada a Vilallonga de Ter. Un recorregut que permetrà gaudir dels paisatges més bells de la població tot descobrint els racons més emblemàtics, passant pels set veïnats que configuren la població: Tregurà, El Catllar, Llebró, la Roca, Can Huguet, Abella i la mateixa Vilallonga de Ter.

Tot l’itinerari estarà senyalitzat i l’organització té previstos 8 avituallaments tan líquids com sòlids, que inclouen des de l’esmorzar fins el dinar.

La sortida serà el diumenge 11 de juliol des de les 6h fina a les 7h del matí (hora límit) davant de l’ajuntament de Vilallonga de Ter.

INSCRIPCIÓ

Data límit: Pel banc fins al 8 de juliol - Núm. compte: BBVA 0182.3138.61.0010005977

Preus: - Federats: 20 € | - No federats: 25 € (inclou obsequi per a tots els participants)

Cal fer un ingrés per a cada participant i enviar-ho per fax al núm. 972 741106, indicant el nom i cognom i telèfon de contacte.

Per obtenir la tarja de control s’ha de presentar el rebut bancari a la sortida de l’Ajuntament de Vilallonga de Ter o en el briefing.

Descarregar el Tríptic de la marxa (pdf)

Més informació: www.vilallongadeter.cat - 972740406
Atentament,
Laura Vidal




Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook