Ets a » Blog Club Excursionista MadTeam » Arxiu d'Articles » June 2010 » Xiv Estades D’estiu Per A Joves Alpinistes De La Feec
Thursday 10 de June de 2010, 11:23:42
XIV Estades d’estiu per a joves alpinistes de la FEEC
Tipus d'Entrada: ARTICLE | 1818 visites

1224143480_1_45icr_Sa6imni9Osmo.jpg 

La FEEC organitzarà del 24 al 31 de juliol les XIV Estades d’Estiu per a Joves Alpinistes de la FEEC, que tindran lloc a Ailefroide (massís dels Écrins, França).

 

L’objectiu de les estades és la promoció de l’alpinisme entre els més joves. Per participar en l’activitat cal ser titular de la llicència federativa de la FEEC (modalitats C o D) i tenir entre 18 i 27 anys d’edat. Els participants rebran una subvenció per fer front a les despeses del viatge i de l’estada.

Les persones interessades hauran d’adreçar el full d'inscripció degudament complimentat a l’Àrea Social, per correu electrònic a la direcció social@feec.cat o bé personalment a la seu de la FEEC (Rambla, 41 Principal, de Barcelona).

En qualsevol cas s’haurà de fer referència a “Estades de Joves Alpinistes als Alps”. El termini d’inscripció s’acabarà el proper divendres 2 de juliol.

Posteriorment, un cop acceptades les sol·licituds, el proper dimecres 7 de juliol es farà una reunió explicativa a les 20 h a la seu de la FEEC, amb la presència dels responsables de les Estades i dels joves participants.

 

Descarregat la informaciĂł en PDF

Informació facilitada per l'Àrea Social i l’Àrea de Formació de la FEEC
(07/06/10)




Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook