Ets a » Blog Club Excursionista MadTeam » Arxiu d'Articles » April 2010 » Gorgs 2010 -pont De Suert- 25, 26 I 27 De Juny
Tuesday 6 de April de 2010, 16:29:58
GORGS 2010 -PONT DE SUERT- 25, 26 i 27 DE JUNY
Tipus d'Entrada: ARTICLE | 2 Comentaris | 2051 visites

1270564232_4alma89ibre0eJoDo45l.jpg


GORGS 2010

VII TROBADA INTERNACIONAL DE DESCENS DE CANYONS, BARRANCS I ENGORJATS

IV CONGRÉS INTERNACIONAL

Arriba la setena edició de Gorgs de la mà de les dues federacions organitzadores, la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) i la Federació Catalana d’Espeleologia (FCE).

Enguany per a dur a terme aquest esdeveniment hem triat el municipi de Pont de Suert a la Comarca de l’Alta Ribagorça, els dies 25, 26 i 27 de juny.

L’Alta Ribagorça, és una comarca de muntanya amb un relleu abrupte, és un territori ideal per practicar tots els esports de muntanya, tant a l’estiu com a l’hivern, i com a no el nostre, el descens de canyons, barrancs i engorjats. Una zona poc coneguda però sorprenent pel descens d’engorjats.

Aquesta edició GORGS inclou, a més de la pròpia trobada, el 4t Congrés Internacional de Canyons, Barrancs i Engorjats i el 3r Concurs Internacional de Fotografia “Lucien Briet†així com el Concurs d’Audiovisuals i com a novetat els Mòduls de Formació impartits per les escoles de totes dues federacions, l’ECAM i l’EFCE i l’escola de l’Alta Ribagorça, l’ECEM i dirigits a tots els participants de la trobada i per a tots els nivells.

Per anar obrint boca dintre del 4t Congrés Internacional, contarem amb les ponències del GRAE, amb la del Cos de Rescat dels Mossos d'Esquadra, amb la de Korda's, amb la de la Escuela de la FCE, amb la de Sony, la presentació del llibre de canyons de la Vall del Tena i d’altres que us anirem informant.

Els Mòduls de Formació estan dirigits a tots els participants, tots ells adequats depenent el vostre nivell, i us podreu apuntar en el moment de formalitzar la vostre inscripció. Les matèries que tractarem seran primers auxilis, progressió amb corda, auto socors, aigües vives i iniciació al descens dels canyons i barrancs, amb una durada màxima de 4 hores cada mòdul i impartits dissabte al matí i tarda, així com el diumenge.

En el transcurs de 15 dies GORGS llançarà la seva web on podreu fer les vostres inscripcions, informar-vos dels allotjaments a preus especials, del Congrés i els Mòduls de Formació, així de com accedir a la Guarderia el dissabte, per aquells papis que vulgueu gaudir d’uns descensos en comú.

I no ens podem oblidar de la guia de canyons i barrancs que editarem per a GORGS amb més de 15 barrancs alguns d’ells inèdits fins ara.

També us informo que el pròxim dia 7 d’abril es farà la presentació oficial davant els mitjans de comunicació a la seu de la Diputació de Lleida a les 18 de la tarda.

Mari Nivera
Responsable GORGS 2010

FEEC-FCE


2 Comentaris
Enviat per Mari Nivera el Tuesday 20 de April de 2010

“Fe d'errates.

Dir-vos que en el 4t Congrés comptarem amb la participació de la Unitat d'Intervenció de Muntanya dels Mossos d'Esquadra i no de rescat ja que aquesta tasca pertany al bombers de la Generalitat (GRAE).


Enviat per C.e.madteam el Tuesday 20 de April de 2010

“Upssss, aixó es el que deia un mail que ens vau enviar.Gràcies”


Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook