Ets a » Blog Club Excursionista MadTeam » Arxiu d'Articles » August 2009 » 1a. Edició Circular Pantà D'oliana
Thursday 13 de August de 2009, 08:23:38
1a. edició Circular Pantà d'Oliana
Tipus d'Entrada: ARTICLE | 3497 visites

Els propers dies 5 i 6 de setembre se celebrarà la 1a edició de la Circular Pantà d’Oliana, caminada organitzada pel Grup Excursionista Oliana i que a la vegada s’estrena dins el calendari de la Copa Catalana de Caminades de Resistència de la FEEC.

La caminada, de 81 km de recorregut i 6.200m de desnivell acumulat, amb sortida i arribada a Oliana (Alt Urgell), pretén omplir el buit present en el calendari de caminades de proves que es realitzin en el Prepirineu lleidatà.

El nom de Circular Pantà d Oliana no significa que sigui una caminada que rodeja els límits de l'embassament, sinó que el recorregut transcorre pels abruptes massissos i serres que geològicament li donen forma. L’embassament només es deixa veure en certs punts del recorregut, ja sigui en distàncies properes o llunyanes.

 

El recorregut circular va alternant el pas per massissos i serres amb diferents poblacions del sector meridional de l’Alt Urgell: muntanyes com Serra-seca, la serra d'Aubenç, Roca del Corb en són alguns exemples. Sortint i arribant a Oliana, es passarà també pels nuclis urbans d'Alinyà, Romanins, Fígols, Organyà, Coll de Nargó, les Masies, Peramola i Tragó.

La caminada comença el dissabte 5 de setembre a les 17 h des de la plaça de la Reguereta d’Oliana (tocant a la C-14); el temps màxim per a completar-la és de 24 h.

El preu de la inscripció és de 21 € pels federats i 25 € pels no federats. Els federats socis del Grup Excursionista Oliana hauran de pagar 15 €. El preu de la inscripció inclou els avituallaments, una samarreta commemorativa, servei de dutxa i un record i el certificat del temps realitzat pels qui completin la caminada.

Per a més informació podeu consultar el web del Grup Excursionista Oliana.

Informació facilitada pel Grup Excursionista Oliana




Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook