Ets a » Blog Club Excursionista MadTeam » Arxiu d'Articles » January 2009 » Botifarunner - I Cursa De Muntanya De La Llacuna
Monday 19 de January de 2009, 08:48:10
BOTIFARUNNER - I Cursa de Muntanya de La Llacuna
Tipus d'Entrada: ARTICLE | 2555 visites


Ja tenim apunt la BOTIFARUNNER - I Cursa de Muntanya de La Llacuna!
 
Aquesta cursa trencacames es desenvoluparà el proper 15 de febrer per la Serra de La Llacuna i Ancosa de la comarca de l'Anoia (limitant amb l'Alt Penedès).
 
Amb un recorregut de 19,5 km i un desnivell acumulat de pujada de 975 m., es presenta com una interessant oportunitat de preparar la temporada de curses de muntanya.

El traçat combinarà corriols, trialeres i camins entre boscos, amb l'afegit de passar per emplaçaments emblemàtics del poble, com poden ser el Castell de Vilademàger, la Font Cuitora, les Roques de la Crida, el Puig Castellar (945 m, punt més alt de la cursa i amb unes bones panoràmiques) i amb arribada/sortida des de la Plaça Major de La Llacuna. Tot això, amb la recompensa d'una fantàstica botifarrada amb la botifarra típica de La Llacuna per a tots els participants.
 
La inscripció té un preu de 12€ i inclou una samarreta tècnica de regal.

Per més informació, clica aquí

Formulari d'inscripció

Us hi esperem a tots!
Comissió BOTIFARUNNER




Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook