Wednesday 3 de December de 2008, 12:08:29
Herbolari de SAU
Tipus d'Entrada: ARTICLE | 4208 visites

Bon dia,

Us informem que els propers 6, 7 i 8 de desembre de 2008 l'Herbolari de Sau, situat a Vilanova de Sau, continua amb les seves jornades de portes obertes.  Us recordem que en aquestes dates se celebren diferents fires i activitats nadalenques i que Vilanova de Sau es troba situat entre dues de les poblacions que celebren actes dels més populars com són La Fira de l'Avet d'Espinelves i El Mercat Medieval de Vic. Així doncs, acostar-se a l'Herbolari de Sau és l'excusa perfecte per tenir una mica de pau enmig de tantes festes. A Vilanova de Sau hi arribareu a través de la sortida 187 (sortida Calldetenes, Folgueroles i Sant Julià de Vilatorta) de la C-25 (eix transversal).

A més a més, del que hi ha a la programació adjunta a continuació, aquests tres dies, com a novetat, hi haurà un servei de lloguer de ponis per la mainada a càrrec de l'Hípica Centre de Doma d'Osona.



Us hi esperem.

Moltes gràcies,

Alba
659 00 63 62




Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook